Den glade ko

happy cow

 

Hos mig er det børnene, der er i centrum!

 

Tillid og trygge rammer vægter jeg højt - så I som forældre kan trygt kan aflevere jeres barn hos mig.

 

På bedst mulig måde sørger jeg for at tilgodese hvert enkelt barn ud fra deres forskelligheder, humør og kompetencer.

 

Med nærvær, omsorg, glæde, anerkendelse og tryghed vil jeg gøre mit ypperste for at hjælpe børnene til at udvikle deres kompetencer, selvværd, motorik og tale.

 

 

 

 

Jeg bruger tid på at lytte til barnet, hvad der bliver sagt og de signaler, der bliver sendt. Børnenes selvværd og selvtillid vokser når jeg anerkender barnet, som den han/hun er og når jeg støtter barnet i at udfordre sig selv.

Børnene udfordres motorisk når vi danser, leger, spiller musik, laver gymnastik og går ture.

Barnets motorik udvikles, når barnet får lov til at gøre de ting, som barnet er lige ved at kunne, som f.eks. at kravle op og ned, spiser sin mad selv, deltage i dagligdagssysler som at dække bord, smøre mad, vande blomster og bage,

Barnet udvikler sproget når jeg læser højt, når vi synger og taler om det vi gør eller ser, og når jeg lytter til barnet.

Børnene udvikler empati og rummelighed, når jeg viser empati, snakker om følelser, spiller spil, hjælper barnet med at vente på tur og til at forstå andre børn.

Jeg bruger tid på at snakke om det vi gør, og det der sker, så vi kan være gode ved hinanden. Lærer børnene at læse andre børns humør.

 

Værdier